Online jósda

Manapság nagyon sok területen internetes felületen és más formában tudunk magunknak egy- egy kisebb jóslást megtudni. Ezeken a felületeken különféle jós kalkulátorok vannak ahol az összes ismeretes kártya segítségével láthatunk a jövőnkbe. Persze ez a fajta jóslás nem olyan mint ha szembe ülnénk egy jóssal de valamiféle előre mutatást azért ad. Vannak ezeken a helyeken az egészen játékos és az egészen komoly jóslási lehetőségek.

Régen az ókori időkben a jósdákat a jövőt megmondók templomának is nevezték. Itt személyesen jósoltak az egyéneknek és volt akitől pénz is kértek. Az ókori emberek nagyon is hittek ezeknek a jósoknak. Nem voltak sokan de aki ezzel foglalkozott az nagyon tudta és ismerte ezen szakmát.

A mostani jósdák ingyen adnak arra lehetőséget hogy az oldalukon tájékozódjunk. Abban az eseten ha ettől többet szeretnénk tudni akkor annak az online oldalnak az üzemeltetőjét jósát és majd ő többet fog tudni mondani.

Vannak olyan felületek ahol egészen komoly horoszkópokat is meg tudunk nézni. Ezek is olyan online oldalak ahol ha szeretnénk akkor a horoszkópokon kívül egyéb más jövőbe látást is kaphatunk.

Vannak olyan felületek is ahol a számmisztika világába visz minket. Itt a születési dátum megadása után egy égészen részletes elemzéshez tudunk eljutni. Én azt vettem észre hogy ezek a felületek mindig kecsegtetnek valami jóval és valami újjal. De az igazi jövő mutatást mégis csak egy személyes jóslás tud adni.