Sorselemzés

A sorselemzés során valamilyen élethelyzetben tudnak a jósok irányt mutatni. Az iránymutatás lehet párkapcsolati életben ha esetlegesen problémák adódnának. Vagy valamilyen segítséggel szeretnék megoldani. Olyan helyzetben ad segítséget ha bizonyos fontos dolgokban kell döntést hozni. Vannak olyan élethelyzetek amikor a kérdező önmagát szeretné adni és ezzel em bánt meg senkit. abban az esetben is nagy segítség lehet ha munkahelyi gondokkal küzdünk, illetve szeretnénk váltani. A váltás mikor a legmegfelelőbb. Olyan estben is segítség lehet ha valamilyen testi vagy lelki problémákkal küzdenek.

Pénzügyi kérdésekben is hatalmas segítség lehet egy sorselemzés. Megoldást lehet találni bizonyos kiadások megakadályozásában.

Családunkkal kapcsolatosan is választ kaphatunk a kérdéseinkre.

A sorselemzés során csak azoknak lehet segíteni akik együtt is működnek illetve a sorselemzővel összhangban is vannak. Azt tudni kell hogy egy jövő mindig több szálon is futhat. A sorselemző ebben tud tanácsot, iránymutatást adni hogy melyik irányba induljon el a kérdező. De mindig figyelembe kell venni azt is hogy a szabad akarat minden esetben működik és a sorselemző felülírható.

A sorselemzők nagyon több féleképpen végzik az elemzést. ilyen lehet a cigánykártya, tarot kártya, tenyérelemzés, tisztánlátás, léleklátás, asztrológia, numerológia, egyes angyalkártyák, inga használat, senzibil használat.

Vannak sorselemzők akik nagy szeretettel nyúlnak bizonyos mágiákhoz. Olyan mágiákhoz melyek a kérdező életét befolyásolhatják. Azt viszont kevesen tudják hogy ezek a mágiák nem minden esetben hozzák meg a várt eredményt vagy nem rögtön. Egy-egy mágiához mindig több szertartás is szükséges lehet. Ezt nagyon fontos tudomásul venni!