Tisztánlátók Budapesten

Egyre több olyan emberrel találkozunk akikről kiderül hogy valamilyen képességgel rendelkeznek. A leggyakoribb ilyen képesség a tisztánlátás. A tisztánlátás egy olyan képesség amely minden emberben benne van csak nem mindenki képes ezt előhozni, fejleszteni, alkalmazni. Régen látónak vagy látnoknak nevezték.

A gyermekek azok akik ösztönből tudják ezt. Mindenki megfigyelhette hogy a kisdedek legtöbbször nem ránk hanem mellénk néznek. E azért van mert a legtermészetesebb módon látják az aurát. Sajnos a legtöbb gyermek ezt a képességet elveszíti és nem tudja újra előhozni. pedig ezek a képességek igen is fejleszthetők lennének és meg is tanulhatóak. A tisztánlátás sem egyforma.

Van aki egyszerűen lát tisztán. Ilyenkor az egyén asztrális vagy éterikus lényeket lát. Lát minden olyan dolgot ami körülveszi. Ezzel a látással nemcsak az aurát látjuk hanem az asztrális teste is. Az asztrális testen lévő színeket és azok elváltozását is látja.

Van olyan ember aki a térben lát tisztán. Ez olyan látás amikor az egyén térben távoli dolgokat lát vagy esetleg valamilyen tárgy takarásában van. Ő olyan dolgokat képes látni amit más ember nem.

Van olyan ember aki viszont az időben lát tisztán. Az aki időben lát az vagy látja a múltat vagy pedig azt mi lesz a jövőben.